• Planning menus in consultation with chefs and relevant persons.
  • Ordering supplies.
  • Develop and maintain working practices in line with current food hygiene regulations and ensure staff are fully conversant in this area.
  • Ensuring that health and safety regulations are strictly observed, recorded and archived.
  • Monitoring the quality of the product and service provided.
  • Develop and maintain procedures for stock control, stores and refrigeration.
  • Keeping to budgets and maintaining financial and administrative records.
  • Complete management of corporate catering day to day operations including timely production, logistics, delivery and client services.
  • Managing client relationship, handling their queries, complaints and making changes as per their requirements.

نوکری کی تفصیلات

صنعت:
شعبہِ افعال:
کل عہدے:
2 آسامیاں
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
Upper Mall, لاہور, پاکستان
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
کم از کم تعلیم:
بیچلرز
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
1 سال - 2 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
جنوری ۰۷, ۲۰۲۰
تاریخِ اِشاعت:
دسمبر ۰٦, ۲۰۱۹

Bohot Aala

خدمات · 1-10 ملازمین - لاہور

Bohot Aaala

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!