·  Manage daily Front of the House and Back of the House Branch operations

·  Deliver superior service and maximize customer satisfaction

·  Respond efficiently and accurately to customer complaints

·  Appraise staff performance and provide feedback to improve productivity

·  Estimate future needs for goods, kitchen utensils and cleaning products

·  Ensure compliance with sanitation and safety regulations

·  Manage restaurant’s good image and suggest ways to improve it

·  Control operational costs and identify measures to cut waste

·  Create detailed reports on weekly, monthly and annual revenues and expenses

·  Promote the brand in the local community through word-of-mouth and restaurant events

·  Recommend ways to reach a broader audience (e.g. discounts and social media ads)

·  Train new and current employees on proper customer service practices

·  Implement policies and protocols that will maintain future restaurant operations

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
عمر:
25 - 35 سال
کم از کم تعلیم:
بیچلرز
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
5 سال - 8 سال (Work experience in renowned food chain / cafe will be preferred)
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
اگست ۱۷, ۲۰۱۸
تاریخِ اِشاعت:
اگست ۱۱, ۲۰۱۸

Master Road Corporation(MRC)

سفر / سیاحت / ذرائعِ نقل و حمل · 11-50 ملازمین - لاہور

Master Road Corporation(MRC)

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!