• Strong interpersonal skills that will allow the effective candidate to manage, coach, develop and motivate current managers.
  • Directs and manages overall operations of restaurants through on-site visits and analysis of reports. Ensures assigned area achieves financial commitments and guest satisfaction standards.
  • Provides strategic and tactical guidance to develop restaurant operations, standards and guidelines including site selection, sales department, service (dine-In, Takeaway and deliveries), product preparation, sales, guest relations, safety/security, marketing and business development.
  • Ensures direct reports perform all necessary administrative and assigned duties promptly and properly. Monitors capital expenditures within each restaurant and for assigned area.
  • Analyzes systems and procedures for continual improvement. Provides strategic direction for sales, operations and promotions.
  • Supervises area manpower, i.e., hiring, assignment, training, motivation, evaluation, promotions, discipline, and termination of restaurant management personnel.
  • Responsible for General Management development, evaluation, training and discipline.

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
مرد
کم از کم تعلیم:
بیچلرز
کیریئر کی سطح:
سربراہ شعبہ
کم از کم تجربہ:
6 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
جون ۱٦, ۲۰۱۸
تاریخِ اِشاعت:
جون ۰۱, ۲۰۱۸

Master Road Corporation(MRC)

سفر / سیاحت / ذرائعِ نقل و حمل · 11-50 ملازمین - لاہور

Master Road Corporation(MRC)

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!