1. Creativity: Pastry chefs should be able  of creating new and innovative breads and desserts that will bring in customers. Knowledge of ingredients and how to use them in a creative way will serve you well.
  2. Leadership Skills: Pastry chefs will be  the pastry staff of a kitchen. Being a good leader, who can assign tasks, hire the right people, motivate workers in a high stress environment will help immensely.
  3. Hand-Eye Coordination: Pastry chefs work with knives, icing bags and other precision tools and must have excellent technique when cutting and preparing food. Hand-eye coordination is needed.
  4. Sense of Taste and Smell: Delicious food brings in customers. Pastry chefs are the last line of defense to make sure each piece of food is safe, prepared correctly and tasty.
  5. Time Management Skills:
  6. Business Acumen: Pastry chefs must understand the bakery business. This means balancing expenses with profits, managing staff, minimizing waste, and more.

مہارتیں

نوکری کی تفصیلات

صنعت:
شعبہِ افعال:
کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
مرد
کم از کم تعلیم:
انٹرمیڈیٹ / اے لیول
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
3 سال - 5 سال (Experience in manufacturing unit will be an added advantage)
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
اپریل ۰۲, ۲۰۱۹
تاریخِ اِشاعت:
مارچ ۲۰, ۲۰۱۹

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!