The Chinese cook is responsible for training and managing kitchen personnel and supervising and coordinating all related culinary activities. The hotel cook has to estimate food consumption and requirements or purchase food and also select and develop recipes. Additionally, hotel cooks must standardize recipes to ensure consistent quality and establish presentation techniques and quality standards. They may even plan and price menus for small kitchens and ensure proper safety and sanitation in the kitchen by performing inspections. 

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
2 آسامیاں
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
عمر:
20 - 40 سال
کم از کم تعلیم:
انٹرمیڈیٹ / اے لیول
ڈگری کا عنوان:
fa
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
2 سال - 3 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
جون ۲٦, ۲۰۱۷
تاریخِ اِشاعت:
مئی ۲۵, ۲۰۱۷

Royalton Hotel

ہوٹل انتظامیہ / ریستوران · 101-200 ملازمین - فیصل آباد

Royalton Hotel

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!