•   Monitoring restaurant regarding food safety standards and certification as per industry regulations.
  •   Reviewing financial reports to identify ways to improve profitability.
  •   Ensuring that all employees are aware of any upcoming events or promotions.
  •   Reviewing menus with chefs to ensure food quality and cost standards are being met as per company targets.
  •   Maintaining communication with vendors to ensure that food supplies are adequate and prices are competitive.
  •   Establishing long-term business goals and objectives to improve the overall performance of the restaurant.
  •   Responsible for overseeing all aspects of a restaurant like managing the budget, scheduling shifts and managing inventory.
  •   Responsible for resolving issues that arise in the workplace like resolving conflicts between employees, finding solutions to financial issues, Staff Payrolls leave records, maintenance.

نوکری کی تفصیلات

شعبہِ افعال:
کل عہدے:
3 آسامیاں
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
مرد
کم از کم تعلیم:
بیچلرز
ڈگری کا عنوان:
B.Com
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
کم از کم تجربہ:
5 سال
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
فروری ۱۵, ۲۰۲۳
تاریخِ اِشاعت:
جنوری ۱۴, ۲۰۲۳

Tandoori Restaurant

اشیائے خوردونوش · 101-200 ملازمین - اسلام آباد

Tandoori was first established in 1993. We start up with zeal, we still take it with enthusiasm. Our devotion makes our visions more broader and our hard work and consistency never let us down in any pandemic. That's the only reason behind us celebrating 30 years and providing our highly demanding services from the past 30 years

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں

ملتی جلتی نوکریاں

Restaurant Branch Manager

Mei Kong Private Limited, لاہور, پاکستان
اپریل ۲۳, ۲۰۲۴ شائع ہوئی
I found a job on Rozee!