• Interpret and implement quality standards and procedures
  • Record keeping of quality data
  • Investigate customer complaints and non-conformances
  • Ensure compliance as per food safety and quality standards
  • Calibration of equipment
  • Verification of machines cleaning and sanitization schedules
  • Implementation and verification of sanitation and cleaning program on production floor.
  • CCP monitoring and verification
  • Coordinate with Quality Manager to identify quality issues

نوکری کی تفصیلات

صنعت:
شعبہِ افعال:
کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
پہلا پہر
نوکری کی قسم:
نوکری کا مقام:
جنس:
مرد
عمر:
18 - 25 سال
کم از کم تعلیم:
ڈپلوما
ڈگری کا عنوان:
DAE - Food
کیریئر کی سطح:
نوآموز
تجربہ:
غیر تجربہ کار - 1 سال (Candidates having experience in Bakery manufacturing unit will be given preference)
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
فروری ۱۱, ۲۰۲۱
تاریخِ اِشاعت:
جنوری ۱۱, ۲۰۲۱

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!