Coordinate, monitor & manage restaurant operations, stock and staff. Initiate corrective actions where required.

  • Maintain high level of Service, hygiene, health & safety policies & procedures & good up keep.
  • Deliver superior guest services and ensure absolute customer satisfaction & standards.
  • Ensure product quality & production efficiency.
  • Manage catering events.
  • Coordinate with marketing department for market & promotional activities.
  • Ensure attainment of financial targets.
  • Duty roaster maintenance.
  • Coordinate leave and payroll procedure.
  • Performance evaluation of staff.
  • Provide training to staff on customer service standard when required.
  • Respond efficiently to customer complaints and concerns.
  • Develop PR with guests through personalized supervision.
  • Coordinate with central store and suppliers (if required).
  • Advise management on strategic matters, protect & improve brand image.
  • Provide timely & accurate reports as required.
  • Highlight critical matters on timely basis.

نوکری کی تفصیلات

کل عہدے:
1 اشاعت
نوکری کی شفٹ:
گردشی
نوکری کی قسم:
جنس:
کوئی ترجیح نہیں
عمر:
25 - 34 سال
کم از کم تعلیم:
انٹرمیڈیٹ / اے لیول
ڈگری کا عنوان:
Hotel Management
کیریئر کی سطح:
تجربہ کار پیشہ ور
تجربہ:
15 سال - 25 سال (Must have an experience of 4 Years as Restaurant Manager)
اس سے پہلے درخواست دیجیۓ:
جولائی ۱۲, ۲۰۲۱
تاریخِ اِشاعت:
جون ۱۱, ۲۰۲۱

CP Engineering

Oil & Gas / Natural Resources · 51-100 ملازمین - اسلام آباد, راولپنڈی

CP Engineering

آپ کو کس حوالے سے برتری حاصل ہے؟

اپنے بارے میں ہماری پیشہ ورانہ رائے اور تقابلی جائزہ حاصل کیجیۓ
اپنی سی وی کو موءثر بنانے کیلئے ہماری ماہرانہ مشاورتی ٹیم سے رابطہ کریں
روزی پریمیئم کو آزمائیں
I found a job on Rozee!